Norli Sartor Storsenter

Salgsmedarbeider bokhandel i julehandelen?

Salgsmedarbeider til julesesong

Det nærmer seg jul og en veldig travel periode i bokhandelen vår, som ligger sentralt plassert på Sartor Storsenter. Butikken er godt innarbeidet på senteret, og har de siste årene vist en kjempefin utvikling. Omsetningen vokser, og kundene trives med vårt store utvalg innen bok, brettspill, kort/innpakning, papirvarer osv.! 

 

Vi søker en voksen person til å bidra inn i julehandelen. Du kan jobbe både dagtid, kveld og helg, og skjønner viktigheten av å gi kundene god service og det lille ekstra. I tillegg trenger vi at du er effektiv med vareplassering, og tar i et tak når du ser at noe trengs å gjøres.

Det er naturligvis en stor fordel om du leser bøker og bruker andre produkter som vi selger, og det at du er effektiv og er glad i kundebehandling er ekstra viktig inn i julehandelen.

 

Vi ser for oss at du er fleksibel i forhold til arbeidstider, og har mulighet for å stille opp på kort varsel dersom noe uforutsett skulle oppstå. 

Stillingen er midlertidig for julesesongen 2024, og stillingsprosent vil være ca 50%. Oppstart og avslutningstidspunkt avtaler vi nærmere. For den rette kandidaten kan det være aktuelt med en mindre stilling også etter endt sesong. 

 

Dersom det høres kjekt ut å jobbe med masse hyggelige kunder i en travel butikk der vareutvalget lever fra dag til dag, så bør du søke nå. Søknadsfrist er søndag 29. september, og tiltredelse blir etter avtale. 

 

 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

29.09.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Norli Sartor

Kontaktpersoner:

Christel Ansnes

mob: +47 92400764

Hjemmeside:

http://www.norli.no

Adresse:

Sartor Storsenter 5353 Straume