Norli Ringo Amfi Stord

Elsker du å jobbe med mennesker, bøker og i butikk?

Deltid salgsmedarbeider

Til vår butikk Norli Ringo Amfi Stord, ser vi etter ny salgsmedarbeider som kan jobbe annenhver helg.

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker og våre produkter. Du må videre være nøyaktig og punktlig, fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid. 

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, varepåfyll, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Da du ofte står alene i butikken er det viktig at du kan jobbe selvstendig, og klarer ta ansvar og løse oppgavene du får i løpet av en arbeidsdag.

Stillingen har fast arbeidstid som inkluderer turnusordning, men som medarbeider i bokhandel må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Stillingen er fast ca 15% deltid, med mulighet for ekstra vakter i forbindelse med søndagsåpent og høysesong i desember og ved ferieavvikling. Stillingen vil primært være lørdagsvakter og kveldsvakter.

Åpningstiden for butikken er man-fre kl. 10-20 lør kl. 10-18

 

Søknadsfrist: 5. mai 2024

Oppstart etter avtale

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

05.05.2024

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Amfi Stord

Kontaktpersoner:

Tone Kronenes Vaka

mob: +47 90595801

Hjemmeside:

http://www.norli.no

Adresse:

Hamnegata 11 5411 Stord