Norli AS Norli Trysilsenteret

Elsker du å jobbe med mennesker, bøker og i butikk?

Salgsmedarbeider

Til vår butikk Norli Trysilsenteret, ser vi etter ny salgsmedarbeider.

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker og våre produkter. Du må videre være nøyaktig og punktlig, fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kunne jobbe selvstendig og samtidig ha gode samarbeidsevner. 

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, varepåfyll, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen har fast arbeidstid som inkluderer turnusordning, men som medarbeider i bokhandel må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Stillingen er fast ca 30% deltid, med mulighet for ekstra vakter i forbindelse med søndagsåpent og høysesong i desember og ved ferieavvikling.

Åpningstiden for butikken er man-fre kl. 09-19  lør kl. 09-18   (søndagsåpent i desember)

 

Søknadsfrist: 04.06.2023

Oppstart 01.08.2023

Del på:

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

04.06.2023

Tiltredelse:

01.08.2023

Arbeidssted:

Trysilsenteret

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://norli.no

Adresse:

Storvegen 2 2420 Trysil