Norli AS

Sesongmedarbeidere til Norli-butikker i Bergensområdet

Sesongmedarbeidere til Norli-butikker i Bergensområdet

Det er snart jul, og vi trenger flere selgere i vår travleste sesong og søker derfor etter flere nye selgere i til våre butikker i Bergensområdet. Stillingene vil være i forskjellige størrelser, men her blir vi enige om en plan som fungerer for oss begge. Særlig siste ukene før jul blir det nok større stillingsbrøk.

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, kunne jobbe selvstendig, men også ha gode samarbeidsevner.

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering og alt annet vanlig butikkarbeid.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingene har varighet til jul og skal dekke både dag- og kveldsvakter, samt noen lørdager (og også søndager i desember)

Butikkene våre i området er godt plassert på sine respektive sentere, og vi har godt utvalg i de fleste sjangere. Fortell gjerne i søknadsteksten noe om hvilke sjangere du trives best med


Siden vi lyser ut for flere butikker, er det fint om du i søknadsskjemaet huker av for hvilke butikker det er mest aktuelt for deg å jobbe i. Her kan du velge flere. Har du spørsmål om stillingen, så ta kontakt med den aktuelle butikken. Det forventes at man er disponibel helt frem til julaften.

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

26.09.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Ivar Viland

mob: +47 93888883

Hjemmeside:

http://www.norli.no

Adresse:

Universitetsgata 22-24 0164 Oslo